קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'וריסו-טאקו תפוחי אדמה

צ'וריסו-טאקו תפוחי אדמה
טאקו צ'וריס זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם צ'וריסו, בצל ירוק, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: טאקו צ'וריסו תפוחי אדמה, טאקו צ'וריסו תפוחי אדמה, ו טאקו תפוחי אדמה וצ'וריסו.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בקערה בטוחה במיקרוגל, להוסיף 1/2 כוס מים ומתבלים במלח. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת בינונית על חום גבוה, ואז מוסיפים את הדלעת ומבשלים עד להשחמה אבל עדיין פריך, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מוסיפים את הנקניק למחבת ומבשלים, לשבור אותו עם כף, עד שהוא מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים מים ומבשלים, משליכים, עד תפוחי האדמה משחימים והנקניק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות יותר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
נקניקנקניק
מיםמים
מלחמלח
5
מערבבים את העגבניות, בצל ירוק, חלפיניו וכוסברה בקערה ועונה עם מלח. לחמם את הטורטיות במחבת יבשה או לעטוף במגבת לחה חם במיקרוגל, על 1 דקה. מילוי עם תערובת סקווש צ ' וריסו ומפזרים עם גבינה וסלסה. למעלה עם שמנת חמוצה ו/או ממרח אבוקדו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
עוטףעוטף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
צ ' וריסוצ ' וריסו
גבינהגבינה
סקוושסקווש
סלסהסלסה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבתמחבת
קערהקערה
6
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.