צ'ילה תינוק הולנדי עם סלסה אבוקדו
המתכון צ'ילה התינוק ההולנדי עם סלסאן אבוקדו מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, טאקו דגים בגריל עם קלוי-צ'ילה-ו-אבוקדו סלסה, ו מרק פלפל אדום צונן קלוי עם סלסה אבוקדו-צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה בתבנית אפייה רדודה 2 עד 3 ליטר וחום בתנור 425 עד מומס, 3 עד 4 דקות.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת ביצים וחלב עד מעורבב.
מוסיפים קמח ומערבלים עד חלקה, ואז מוסיפים 1 כף של צ ' ילי ומערבלים רק כדי להתמזג.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה חמה.
אופים עד התינוק ההולנדי הוא נפוח משחימים היטב, על 20 דקות.
בינתיים, בקערה, לערבב שנותר 1/2 כפות צ ' ילי עם אבוקדו, עגבניות, בצל ירוק, ומיץ לימון.
אבק אפוי תינוק הולנדי עם קאיין אם תרצה.
מוסיפים סלסה ומלח אבוקדו לפי הטעם.