קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'ילה תינוק הולנדי עם סלסה אבוקדו

צ'ילה תינוק הולנדי עם סלסה אבוקדו
המתכון צ'ילה התינוק ההולנדי עם סלסאן אבוקדו מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, טאקו דגים בגריל עם קלוי-צ'ילה-ו-אבוקדו סלסה, ו מרק פלפל אדום צונן קלוי עם סלסה אבוקדו-צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה בתבנית אפייה רדודה 2 עד 3 ליטר וחום בתנור 425 עד מומס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת ביצים וחלב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים קמח ומערבלים עד חלקה, ואז מוסיפים 1 כף של צ ' ילי ומערבלים רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה חמה.
5
אופים עד התינוק ההולנדי הוא נפוח משחימים היטב, על 20 דקות.
6
בינתיים, בקערה, לערבב שנותר 1/2 כפות צ ' ילי עם אבוקדו, עגבניות, בצל ירוק, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
7
אבק אפוי תינוק הולנדי עם קאיין אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
8
חתוך לפרוסות.
9
מוסיפים סלסה ומלח אבוקדו לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."