קושימומחה
מוכן ב243 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צלי פריים מיושן יבש

צלי פריים מיושן יבש
ניתן להכין את המתכון צלי פריים מיושן יבש תוך כ-243 שעות ו-20 דקות . תמורת $3.54 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 288 קלוריות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 יאמרו שהוא הגיע למקום. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בד גבינה, מלח כשר, נטיפי מחבת מהצלי ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 90% . צלי פריים מיושן יבש , צלי פריים מיושן יבש וצלי צלעות מיושן יבש עם מרווה ג'וס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מוציאים את הצלי מהאריזה, שוטפים היטב. לייבש לחלוטין, לעטוף ב-3 שכבות בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
מניחים על רשת על תבנית בגב המקרר, הצד השומן כלפי מעלה. לאחר 24 שעות, הסר, פתח את העטיפה, השלך בד גבינה ועטוף בחתיכה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים בחזרה במקרר למשך 6 עד 9 ימים ללא הפרעה.
4
מוציאים את הצלי מהמקרר.
5
מסירים את בד הגבינה, חותכים את השומן וקוצצים את הקצוות וכל חלקי הצלי שצבעם לא גוון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים את הצלי על רשת בתבנית צלייה גדולה וכבדה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
ציוד מיוחד: מקום בחלק האחורי של המקרר עד 10 ימים.
1
בקערה בינונית מערבבים תבלינים ומערבבים היטב. הקפידו לכתוש היטב את התבלינים הגדולים יותר לשפשוף אחיד. (ניתן להשתמש במכתש ועלי או בקצה עץ גדול של פטיש דופק בקערה שאינה מזכוכית.) לשפשף צלי עם שמן זית, ולאחר מכן לשפשף בתיבול.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תנו לנוח 20 עד 30 דקות.
3
מכינים ירקות, מכינים מצע בתבנית הצלייה עם הירקות ויוצקים פנימה את המים. הקפידו לבדוק מדי פעם את מפלס הנוזלים במחבת והוסיפו מים נוספים במידת הצורך. (תצטרכו את הנוזל הזה כדי להכין את ה-au jus.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Au JusAu Jus
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים צלי על הירקות ומכניסים לתנור חם. צולים ב-450 מעלות פרנהייט במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
לאחר 40 דקות, הפחיתו את החום ל-275 מעלות צלזיוס והמשיכו לצלות במשך כשעתיים, או עד שהטמפרטורה הפנימית (התרחק מהעצם תוך בדיקת הטמפרטורה) מגיעה ל-135 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
6
מוציאים מהתנור, מוציאים מתבנית הצלייה, אוהלים בצורה רופפת ומניחים לנוח 15 דקות תוך כדי הכנת ה-au jus.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מסננים טפטופים מהצלייה, מסננים שומן מהטפטופים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מניחים מחבת צלייה על 2 מבערים, מחממים על בינוני גבוה ומוסיפים טפטופים, מערבבים עד לזיגוג, מוסיפים פנימה יין וציר, מצמצמים ב-1/3, כ-5 דקות ברתיחה קבועה, מערבבים מדי פעם. מכבים את האש, מוסיפים חמאה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מסננים פעם נוספת לתוך כלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה

מרכיבים

4806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר3גזר, שטף, הקצוות גזוז וחותכים לחתיכות גדולות (3 אינץ')גזר, שטף, הקצוות גזוז וחותכים לחתיכות גדולות (3 אינץ')1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה, קלוי וסדוקכוסברה, קלוי וסדוק2(חוֹרֶף)רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש2(חוֹרֶף)רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש355אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פאן טפטופים מן צלוי, עלפאן טפטופים מן צלוי, על2(חוֹרֶף)חמוצים כשריםחמוצים כשרים2(חוֹרֶף)בצל מגורעןבצל מגורען3(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גיליוןמתלה קלייה כדי להתאים במחבת גיליוןמתלה קלייה כדי להתאים במחבת גיליון3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גיליוןפאןפאן1806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה6מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלי בקר, עצם ב, כ 10 עד 12 ק צלי בקר, עצם ב, כ 10 עד 12 ק " ג6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי4(חוֹרֶף)פלפל טרי בצבע סדוק טריפלפל טרי בצבע סדוק טרי3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2בצלים צהובים, קלופים ורבעיםבצלים צהובים, קלופים ורבעים1חבילהcheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)cheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)1חבילהcheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)cheesecloth, לחתוך לחצי (כ 1 מטר)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פריים ריב עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.