המתכון כמעט המפורסם ברביקיו Spareribs מוכן בסביבות 5 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1529 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פלפל קאיין, חומץ תפוחים תפוחים, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו סיר קרוק Spareribs ברביקיו, צלעות ברביקיו של סבתא, ו מתכון ברביקיו קלאסי Spareribs (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את הסוכר החום, חומץ, בצל, שום, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
סוכר חום
חומץ
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
שים את הצלעות בצד בשר על קרש חיתוך. החל בקצה אחד, להחליק סכין קיצוץ מתחת לקרום המכסה את החלק האחורי של המדף. שחרר את הממברנה עם הסכין, ואז למשוך אותו. מעיל את הצלעות משני הצדדים עם המרינדה; לעטוף בניילון נצמד לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בשר
צלעות
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עטיפת פלסטיק
סכין
1
מערבבים את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, אבקת בצל, מלח סלרי, זרעי סלרי, קאיין, 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל שחור
זרעי סלרי
פלפל קאיין טחון
אבקת בצל
סוכר חום
מלח סלרי
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
משרים 2 כוסות שבבי עץ היקורי במים, 30 עד 40 דקות. בינתיים, מחממים גריל נמוך בינוני (275 מעלות F) ומתכוננים לצלייה עקיפה: עבור גריל פחם, הבנק הגחלים לצד אחד; עבור גריל גז, לכבות את המבערים בצד אחד. מכסים את הסורג בצד הקריר של הגריל בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
צ ' יפס
מים
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
3
מסננים את שבבי העץ. עבור גריל פחם, לפזר את הצ ' יפס על הגחלים החמים; עבור גריל גז, לשים את השבבים בתיבה מעשן במקום על חום ישיר. סגור את המכסה ולאפשר לעשן להצטבר, כ -10 דקות. יש לשטוף את המרינדה את הצלעות להתייבש עם מגבות נייר. לעבוד את ספייס לשפשף לשני הצדדים של כל מדף עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
צ ' יפס
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
גריל
4
מניחים את הצלעות, בצד הבשר למעלה, על הנייר על חום עקיף. סגור את המכסה ובשל, ללא הפרעה, עד שהבשר מתכווץ מעט לאחור כדי לחשוף קצת מהעצם, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
לסובב את הצלעות (לשמור אותם בצד בשר למעלה מעל חום עקיף), ולאחר מכן לסגור את המכסה ולהמשיך לבשל, 2 שעות עד 2 שעות, 30 דקות. (עבור גריל פחם, להוסיף גחלים חמים יותר לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה.)
מרכיבים שתצטרך
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
גריל
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים את רסק עגבניות ואבקת צ ' ילי עד incorporated, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
שום
3
להקציף בחומץ, 1/4 כוס מים, מולסה, רוטב ווסטרשייר, דבש, אבקת חרדל, אבקת אספרסו, 3/4 כפית פלפל שחור ואת קאיין. מביאים לרתיחה ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
אספרסו מיידי
אבקת חרדל
פלפל שחור
מולסה
פלפל קאיין טחון
חומץ
דבש
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
להקציף בקטשופ וריבות אננס. להביא רתיחה עדינה ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אננס
קטשופ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
להקציף בעשן הנוזלי.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
תן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להסיר את השום. (הרוטב ישמור, בקירור, עד 2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
שום
רוטב
7
למרוח את הצלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו מוכן. סגור את המכסה והמשיך לבשל עד מזוגג, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
צלעות
8
העברה ללוח חיתוך; תן לנוח כמה דקות לפני חיתוך לצלעות בודדות.