תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות "סטייקים" עם קמחי צלוי. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עצמות בשר צלעות קצרות* של עור כסף ושומן חיצוני, שמן canolan, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. מתכונים דומים: קימצ'י-מתכון צלעות צלויות, גבינה בגריל עם קמחי, ו תירס בגריל קמחי על קלח.
יוצקים לתוך קערה עמוקה, מוסיפים צלעות קצרות, ומקררים 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ניקוז מרינדה ולתת בשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
בינתיים, חום גריל בינוני (350 עד 45
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
עבור גריל גז או חם (450 עד 55
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
עבור גריל פחם, עם מבער כבוי או שטח עזב ברור לחום עקיף. בקערה, לזרוק קמחי עם שמן ולהניח בצד. בשר גריל, מכוסה, על חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד הסימנים מופיעים, 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
העברת בשר לאזור חום עקיף ולהגדיר מתלה מתכת על חום ישיר, לחצות מעל סורגים. לבשל סטייק על חום עקיף עד מדחום מגיע 125 עבור בינוני נדיר, 6 עד 8 דקות. בינתיים, גריל קמחי על המדף, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 8 דקות בסך הכל. הגדר קימצ ' י על מגש עם סטייקים על גבי, ומגישים עם אורז אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
8
* צלעות קצרות לא באות כבר עצמות, כך שאתה יכול לבקש הקצב לעשות את זה, עצם אותם בעצמך (3 3/4 קילו. תשואות 1/2 ק " ג. גוזם "סטייקים"), או להחליף צלעות בסגנון כפרי ללא עצמות בשר, חתך מגליל העין צ ' אק זה דומה בטעם, אם כי פחות משובש. מצא קימצ' י במדור המזון המקורר של חנויות מכולת ובשווקים אסיאתיים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בסגנון כפרי
צלעות בקר קצרות
קמחי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.