צרפתית בהבזק: מחנק שומר מטוגן
אם יש לך chervil, panko, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: כרישה צעירה ומהירה עם פרמזן ותימין, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי.
הוראות
במחבת רחבה ללא מקל, חום 1/2 כף שמן זית ו 1/2 כף חמאה מעל חום בינוני גבוה. לאחר החמאה נמסה רק מתחיל קצף, להוסיף פרוסות שומר. Sauté, הפיכת פרוסות לעתים קרובות עם מרית סיליקון, עד רק הופך חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
הוסף יין, ולאפשר לו להפחית במשך 30 עד 60 שניות.
מוסיפים מרק עוף, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים עד שומר הוא רך קצה סכין, 12 עד 15 דקות.
הסר את המכסה מן הסיר, ולאפשר כל לחות עודפת להתאדות.
בקערה, לזרוק יחד הנותרים 2 כפיות שמן זית, panko, ושומר בריכות ו chervil. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מטגן גבוה. תרסיס 9 1/2 - על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick או שמן זית.
מניחים שומר על כל החלק התחתון של המנה, ומכסים בתערובת panko-herb.
מקום בדוד, 5 עד 6 אינץ ' מתחת למקור חום, ומבשלים עד panko הוא זהב חום, 6 עד 7 דקות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.