קבוב טלה עם רוטב יוגורט
קבוב טלה עם רוטב יוגורט היא מנה עיקרית שמגישה 2. תמורת $2.57 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . גשו לסופר וקנו מרק עוף, קוסקוס, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קבובי טלה עם רוטב צזיקי ,קוביות עוף בגריל עם רוטב יוגורט מלפפון , וקוביות פירות עם רוטב יוגורט ג'ינג'ר לימון .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/3 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף כבש. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 15 דקות.
יוצקים 1 כף מרינדה לקערה קטנה. מערבבים יוגורט; מכסים ומקררים. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מסננים וזורקים את המרינדה מהכבש. על שני שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין טלה, פטריות וקישואים.
צולים קוביות, מכוסות, על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהכבש מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°), מבסה. לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.
מגישים עם תערובת קוסקוס ויוגורט.