קונכיות וגבינה איטלקית
המתכון האיטלקי קונכיות נקניק וגבינה מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, מים, קונכיות velveeta & ארוחת ערב גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Spooky spider cakes כקינוח. נסו כריך נקניק איטלקי עם גבינה., נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו קונכיות עם נקניק איטלקי ומילוי ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל נקניק במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם; לנקז. החזר נקניק למחבת.
מוסיפים עגבניות, מים ותיבול; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
הוסף פגזים; כיסוי. מבשלים על חום בינוני-נמוך 7 עד 8 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בברוקולי; לבשל 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רוטב גבינה, מערבבים עד מעורבב.