קוק אן דאובה
Coq en Daube הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 109 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה, Daube a La Provencale, ו ביף דאוב.
הוראות
מניחים חתיכות עוף בקערה רדודה עם גזר, בצל, שום, כרישה, מלח, פלפל, ציפורן, זנגביל, טימין, ורק מספיק יין אדום כדי לכסות. להשרות במשך 24 שעות במקרר.
כדי לבשל, חום את העוף סחוט בשמן זית עד מכוסה היטב מכל הצדדים.
מניחים בתבשיל עמוק עם רגל חזיר או עור חזיר וחתיכה זעירה של קליפת תפוז. זן מרינדה ולהוסיף רק מספיק כדי לכסות את העוף (אם יותר נוזל יש צורך, להוסיף יין אדום). מכסים את התבשיל ומבשלים על גבי התנור או בתנור 149° במשך 3 עד 4 שעות.
הסר עוף למגש חם, שומן עור ממיצים ויוצקים אותם על עוף.
מגישים עם אטריות, מקרוני או כל פסטה ואספרגוס או אנדיב. כדי לשרת קר, לארגן עוף בקערה, לשפוך מיצים על זה להתקרר עד jellied. עם זה, לשתות Volnay.