קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

קיש דלעת בלוטים

קיש דלעת בלוטים
קיש סקווש בלוטים עשוי להיות בדיוק ההזנה שאתה מחפש. תמורת 80 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 134 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם דלעת בלוטים, ביצים, הודו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 36%, המנה הזו גרועה למדי. נסו פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-דלעת מעל דלעת צנובר צלוי, דלעת דלעת חמאה דלעת צנוברים בולונז ממולא דלעת צנובר עם גרוייר מותך: שתי דרכים, ודלעת דלעת חמאה דלעת צנובר ממולאת בולונז עם מתכון דומים: שתי דרכים למתכון דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
2
מניחים דלעת על תבנית אפייה. משמנים תבנית פאי.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
3
אופים דלעת בתנור שחומם מראש עד לניקוב בקלות בעזרת מזלג, 45 דקות עד שעה. מצננים את הדלעת עד שניתן לגעת, כ-15 דקות; חותכים לשניים, מוציאים גרעינים וגורפים בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי2 צ'ילי פרזנו, פרוסים לחצי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4
מערבבים דלעת, בצל, הודו, ביצים, תבלין פאי דלעת ומלח יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים לתבנית פשטידה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
סקוושסקווש
4 כפות שומן מורחף ממיצי המחבת4 כפות שומן מורחף ממיצי המחבת
1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה1 כוס פסטה ג'מלי או פסטה פוסילי קצרה
פיל פונדנטפיל פונדנט
פיל פונדנטפיל פונדנט
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
5
אופים בתנור עד שהשוליים הופכים לבהירים יותר והאמצע מתייצב, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת1/2 כוסות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות ומצוננת

יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן

יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם הבחירות המובילות שלי לקיש. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!