קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קלי את רוקר בננות פוסטר

קלי את רוקר בננות פוסטר
קלי את רוקר בננות פוסטר נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. אם יש לכם רום, גלידה, גרידת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 14%. מתכונים דומים: קלי את רוקר בננות פוסטר, בננות פוסטר (בננות פלמבה), ו בננות פוסטר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מקלפים את הבננות, נזהרים לא לשבור אותן.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
4
שמים את כל הבננות על הגריל, ומבשלים עד שנוצרים סימני גריל והבננה רכה אך לא רטובה, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מוציאים את הבננות מהגריל לפלטה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה על אש נמוכה. מערבבים פנימה את הסוכר ואז מוסיפים את הקינמון, מיץ התפוזים וגרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את ליקר הבננה ומחממים. מערבבים פנימה את הרום ומבשלים עד שהאלכוהול נשרף, כ -2 דקות. לבסוף מוסיפים את הבננות הצלויות ומחממים אותן ברוטב הקרמל. מסדרים את הבננות על צלחות הגשה ומגישים עם או בלי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
רוטב קרמלרוטב קרמל
גלידהגלידה
רוםרום
בננהבננה

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזווילי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. אלדיו פינירו אנווידיה קוצ ' ינה טטה דה קובי אלברינו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
אלדיו פינירו אנווידיה קוצ ' ינה טטה דה קובי אלברינו
אלדיו פינירו אנווידיה קוצ ' ינה טטה דה קובי אלברינו
קש, צהוב זהוב בהיר עם נצנוצים של ירוק, מסודר ומבריק. אלגנטי מאוד, טעם של סירופ פירות, בלסמי מן ההזדקנות שלה על ליס עם שוש, וזכרונות שומר, חומציות מעולה, רך, טרי, לא נעים, וטעים. טעם לוואי ארוך עם מגע מינרלי ומדי פעם נימות מרה מצוינות. חמדן מאוד.