קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל

קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו קרואסון פרנץ' טוסט ממולא באפרסקים בגריל. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1103 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -65 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיץ מלימון, אגוז מוסקט טחון, אפרסקים וסירופ מייפל. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרנץ' טוסט ממולא אוכמניות עם בייקון ,קדרת קרואסון ממולא שוקולד , ופרנץ ' טוסט ממולא אפרסקים ושמנת .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכינים גחלים על גריל ומניחים להפחתת החום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
בבלנדר מערבבים ביצים, שמנת, וניל, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים עד שהמרכיבים חלקים. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדריםדבש הדרים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
פורסים את האפרסקים לשניים ומסירים את הגלעין.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
5
מברישים את צד הבשר של כל חצי בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
6
מניחים את האפרסקים על הגריל למשך 5 דקות, או עד שצד הבשר מתקרמל באופן אחיד ומתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מוציאים את האפרסקים מהגריל וחותכים אותם לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מעבירים לקערה ומוסיפים מיץ לימון וסוכר לפי הטעם. מניחים את תערובת האפרסקים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים את בלילת הביצים לצלחת פאי. טובלים את חצאי הקרואסון בבלילה, מוודאים שכל צד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים את הקרואסונים על הגריל, כשהצד השטוח כלפי מטה. גריל במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהבלילה נראית מבושלת והקרואסון מתחיל להתכהות; שימו לב היטב, מכיוון שהם יתבשלו במהירות. הופכים את הקרואסונים וצולים בצד השני במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מוציאים את הקרואסונים מהגריל.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מניחים את החצי התחתון של 1 קרואסון על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
13
מוסיפים 1/4 מתערובת האפרסקים ומניחים את החצי העליון של הקרואסון מעל האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
14
יוצקים מעל סירופ פקאן מייפל בורבון ומקשטים בנענע טרייה. חוזרים על הפעולה עם שאר הקרואסונים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קרואסוןקרואסון
מנטה טרייהמנטה טרייה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
15
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. לאחר שהחמאה מתחילה להשחים, מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים בורבון. להבהב את התערובת עד שהאלכוהול נשרף ולאחר מכן להוסיף את הסירופ והפקאן. מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך 10 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)