קרוסטיני אלה רומנה
Crostini Alla Romana עשוי להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 11 מנות.49 $ למנה. מנה אחת מכילה 2456 קלוריות, 97 גרם חלבון ו-40 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, חמאה, לחם ג'בטה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם ציון ספונקולרי של 36%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: את Crostini Alla Romana, ניוקי Alla Romana ומניקוטי Alla Romana.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מניחים את פרוסות הג'בטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים עד שהם פריכים וזהובים בשוליים, כ-8 דקות.
מניחים את פרוסות הפרושוטו והמוצרלה על טוסט הקרוסטיני ומחזירים לתנור להמסת הגבינה, כ-8 דקות נוספות.
בינתיים מערבבים את החמאה ועלי המרווה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד שהחמאה נמסה ומתחילה להשחים כתמים ועלי המרווה פריכים, כ-5 דקות.
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור.
מעבירים את הקרוסטיני לצלחת הגשה.
מזלפים את הקרוסטיני בחמאת המרווה ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ'יו. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.