קרוסטיני עם ירקות קלויים וצנוברים
המתכון Crostini עם ירקות קלויים וצנוברים יכול לספק הכמיהה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 18 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, המלח, הפלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו בקלה אפויה עם ירקות, פרושוטו וצנוברים, דלעת ספגטי עם ירקות בלסמיים וצנוברים קלויים, ו פנה עם ירקות קיץ מתוקים, צנוברים ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
פירס חצילים מספר פעמים עם מזלג; מניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 500 במשך 20 דקות או עד מכרז.
חצילים חתוכים לחצי לאורכו.
מניחים במסננת; לתת לעמוד 15 דקות. חציל מקלף.
חותכים לקוביות 1/2 אינץ'; מניחים בקערה בינונית.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאים, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים פלפלים וצנוברים לחציל בקערה; לזרוק היטב.
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל אדום ושום, ומטגנים 30 שניות.
מוסיפים חומץ, צלפים, סוכר ומלח. מביאים לרתיחה; מבשלים 30 שניות.
יוצקים על תערובת חצילים; לזרוק. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
כפית 1 כף תערובת חצילים על כל פרוסת לחם.