רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה
רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל של 1444 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, כוסברה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט פלפל ושעועית רב צבעוני עם סלטן ריקוטה ועשבי תיבול, רביולי גבינה מטוגנת עם רוטב פלפל עגבניות ומטבל צלפים ארטישוק, ו בס פסים פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את הארטישוקים הפרוסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4
מוסיפים את השעועית והחזרת, מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
הניחו דף בצק פסטה על משטח עבודה מקומח קלות וחלקו חלק גדוש בגודל כפית מהמילוי במרחק של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. השתמש בקצה האצבע או במברשת כדי להרטיב את שולי יריעת הפסטה עם שטיפת הביצים. הניחו בזהירות דף שני של בצק הפסטה על גבי הראשון ולחצו בקצות האצבעות כדי להפריד בין שורות המילוי. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. בעזרת חותך רביולי או גלגל מאפה, חותכים לאורך קווים ישרים של האנכי והאופקי ליצירת כל ריבוע רביולי. לחץ על הקצוות סגורים בקצות האצבעות כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
רביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בזהירות ירידה רביולי ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים ומגישים מיד.
1
מניחים אפונה וציר ירקות בסיר בינוני ומבשלים עד שהאפונה רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים חזרה לתבנית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מתבלים בכוסברה, גרידת לימון, כוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעליים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות
1
מניחים 5 רביולי בכל קערה. מצקת רוטב אפונה ירוק מעל הרביולי, מקשטים בסלטה ריקוטה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)