קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה

רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה
רביולי ארטישוק ושעועית לבנה עם רוטב אפונה ירוק טרי, פלפל פיקילו-עונג זית שחור וסלטה ריקוטה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 69 גרם שומן, ובסך הכל של 1444 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, כוסברה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט פלפל ושעועית רב צבעוני עם סלטן ריקוטה ועשבי תיבול, רביולי גבינה מטוגנת עם רוטב פלפל עגבניות ומטבל צלפים ארטישוק, ו בס פסים פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את הארטישוקים הפרוסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4
מוסיפים את השעועית והחזרת, מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
הניחו דף בצק פסטה על משטח עבודה מקומח קלות וחלקו חלק גדוש בגודל כפית מהמילוי במרחק של לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. השתמש בקצה האצבע או במברשת כדי להרטיב את שולי יריעת הפסטה עם שטיפת הביצים. הניחו בזהירות דף שני של בצק הפסטה על גבי הראשון ולחצו בקצות האצבעות כדי להפריד בין שורות המילוי. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. בעזרת חותך רביולי או גלגל מאפה, חותכים לאורך קווים ישרים של האנכי והאופקי ליצירת כל ריבוע רביולי. לחץ על הקצוות סגורים בקצות האצבעות כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בזהירות ירידה רביולי ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים ומגישים מיד.
1
מניחים אפונה וציר ירקות בסיר בינוני ומבשלים עד שהאפונה רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים חזרה לתבנית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מתבלים בכוסברה, גרידת לימון, כוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות
1
מניחים 5 רביולי בכל קערה. מצקת רוטב אפונה ירוק מעל הרביולי, מקשטים בסלטה ריקוטה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רביולירביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

3לבבות ארטישוק, מבושלים ופרוסים דקלבבות ארטישוק, מבושלים ופרוסים דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואכוסברה קצוצה גסכוסברה קצוצה גס11 קילו קישואים,זרעי כוסברה קלויים, טחוניםזרעי כוסברה קלויים, טחונים4ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב אפונה ירוקהרוטב אפונה ירוקה2ביצים מעורבבות עם 2 כפות מיםביצים מעורבבות עם 2 כפות מים4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה ירוקה טרייהאפונה ירוקה טרייה2(חוֹרֶף)חזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה11 קילו קישואים,גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4גיליונותבצק פסטהבצק פסטה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפלפלפל4פלפלים פיקילו, ז'ולייןפלפלים פיקילו, ז'וליין4ריבס, קצוץ טרי או קפוארביולירביולי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריקוטה סלאטה, מגולח דקריקוטה סלאטה, מגולח דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל2בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית לבנה מבושלת, מחית (עם מעט מרקם משמאל)שעועית לבנה מבושלת, מחית (עם מעט מרקם משמאל)2(חוֹרֶף)חומץ יין לבןחומץ יין לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקניקויז, מגולען וקצוץ גסניקויז, מגולען וקצוץ גס