רביולי דלעת גבינה
ניתן להכין את המתכון של רביולי דלעת גבינה תוך כ-20 דקות. המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 719 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, מלח ופלפל גרוס, רביולי גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי קל צ'יזי, לזניה רביולי גבינה ורביולי אפוי בשמל.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה רביולי ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרביולי צף למעלה והמלית חמה, 6 עד 8 דקות.
ממיסים גבינת מסקרפונה, חמאה וקורט פלפל שחור בסיר על אש בינונית. מערבבים חלב, דלעת, גבינת פקורינו רומנו, סוכר חום, קינמון, 2 כפיות מלח ואגוז מוסקט לתערובת גבינת מסקרפונה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים רביולי מבושל לרוטב ומערבבים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעל כל מנה צנוברים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.