קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

רביולי דלעת גבינה

רביולי דלעת גבינה
ניתן להכין את המתכון של רביולי דלעת גבינה תוך כ-20 דקות. המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 719 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, מלח ופלפל גרוס, רביולי גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי קל צ'יזי, לזניה רביולי גבינה ורביולי אפוי בשמל.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה רביולי ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרביולי צף למעלה והמלית חמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז.
3
ממיסים גבינת מסקרפונה, חמאה וקורט פלפל שחור בסיר על אש בינונית. מערבבים חלב, דלעת, גבינת פקורינו רומנו, סוכר חום, קינמון, 2 כפיות מלח ואגוז מוסקט לתערובת גבינת מסקרפונה. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים רביולי מבושל לרוטב ומערבבים לציפוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעל כל מנה צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רביולירביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.