קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות10
ציון בריאות36
מגזין

רוטב איטלקי תוצרת בית של סבתא וקציצות בשר

רוטב איטלקי תוצרת בית של סבתא וקציצות בשר
גשו לסופר וקנו גבינת רומנו, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו קציצות איטלקיות תוצרת בית, קציצות איטלקיות תוצרת בית, ו קציצות איטלקיות תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול לשלב רסק עגבניות, מים, שום, עלי דפנה, בזיליקום, ומלח. מביאים לרתיחה, להפוך את החום עד נמוך ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
באזיל!באזיל!
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
במחבת, צלעות חזיר חומות בשמן זית ואז במקום בתערובת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן זיתשמן זית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בצלים מטוגנים ופטריות באותה מחבת ששחמת את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף אלה לרוטב גם כן. רוטב רתיחה מינימום של 8 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
5
כדי להפוך את כדורי הבשר: מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים בשר בקר, חזיר, עגל, גבינת רומנו, מלח, פלפל, פירורי לחם, שום, פטרוזיליה וביצים; מערבבים היטב. צורה לכדורים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
בקרבקר
ביצהביצה
חזירחזיר
מלחמלח
עגלעגל
7
מניחים על תבנית אפייה שרוססה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים קציצות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים קציצות בקערת הגשה כאשר האפייה הושלמה ומניחים במקרר. בערך 2 שעות לפני ארוחת הערב פופ כדורי הבשר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון