רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית
רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 56 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דייקון, מירין, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את dashi, רוטב סויה, ומירין בסיר קטן.
מניחים מעל חום בינוני. ברגע שרוטב הטבילה מגיע לרתיחה, לכבות את החום. כאשר אתה מוכן לשרת, לחמם על אש נמוכה.
מגררים את הדייקון בצד הגס של פומפיה. לסחוט עודף נוזל ולהניח בצד. מגררים את הג ' ינג ' ר דק.
מגישים את דייקון מגורד וג ' ינג ' ר בצד של רוטב טבילה. כאשר אתה מוכן לאכול, להוסיף את דייקון וג ' ינג ' ר לרוטב טבילה לטבול את טמפורה לתוכו.