קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות7
ציון בריאות1
מגזין

רוטב לסלט בסגנון מסעדה יפנית מפורסם

רוטב לסלט בסגנון מסעדה יפנית מפורסם
רוטב סלט בסגנון מסעדה יפנית מפורסם עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 7 . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך מלח, שורש זנגביל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאקוטו-סגנון סלט יפני רוטב, סלט ג'ינג'ר גזר יפני רוטב סלט ג' ינג'ר גזר יפני (מזון כוח), ו רוטב ופו (רוטב סלט יפני).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את הבצל טחון, שמן בוטנים, חומץ אורז, מים, זנגביל, סלרי, קטשופ, רוטב סויה, סוכר, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל . להתמזג במהירות גבוהה במשך כ 30 שניות או עד שכל המרכיבים הם מחית היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ אורזחומץ אורז
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן בוטניםשמן בוטנים
רוטב סויהרוטב סויה
קטשופקטשופ
סלריסלרי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

ציוד