רוטב לסלט בסגנון מסעדה יפנית מפורסם
רוטב סלט בסגנון מסעדה יפנית מפורסם עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 7 . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך מלח, שורש זנגביל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאקוטו-סגנון סלט יפני רוטב, סלט ג'ינג'ר גזר יפני רוטב סלט ג' ינג'ר גזר יפני (מזון כוח), ו רוטב ופו (רוטב סלט יפני).
הוראות
בבלנדר, לשלב את הבצל טחון, שמן בוטנים, חומץ אורז, מים, זנגביל, סלרי, קטשופ, רוטב סויה, סוכר, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל . להתמזג במהירות גבוהה במשך כ 30 שניות או עד שכל המרכיבים הם מחית היטב.