רול טונה חריף
רול טונה חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 138 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם רוטב פלפל, טונה, אצות נורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו רול טונה חריף, רול טונה חריף-סושי, ו טונאן מתובל בגריל Un-Roll (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד טונה עם מיונז ורוטב פלפל אדום.
חותכים גיליון נורי לשניים ומניחים אותו על מחצלת במבוק, צד מבריק למטה. צנן את אצבעותיך במים.
מורחים שכבה דקה של אורז סושי על אצות, לא לכסות לחלוטין. השאירו שוליים של 1 אינץ ' בקצוות שנחשפו כדי לאטום את הגליל.
להניח 2 כפות טונה פיקנטית על פני אורז.
לגלגל; לאט לקפל את הקצה של המחצלת הקרובה אליך מעל המילוי ולהכניס אותו פנימה. השתמש בלחץ בינוני כדי ליצור צינור קומפקטי.
הסר את המחצלת סביב רול, לחץ בקצוות הרופפים ומניח אותו על קרש חיתוך, צד התפר למטה. בעזרת סכין רטובה וחדה, חותכים את הגליל לחצי ואז ל-6 חלקים שווים.
מגישים עם ווסאבי, רוטב סויה וג ' ינג ' ר כבוש.