קושימומחה
מוכן ב23 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

רוסטביף אירי עם גינס Au Jus

רוסטביף אירי עם גינס Au Jus
רוסטביף אירי עם גינס או ג'וס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 511 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, רוזמרין, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכונים דומים: תבשיל בקר וגינס אירי, תבשיל בקר אירי גינס, ו תבשיל בקר אירי של גינס.

הוראות

1
מניחים את הבשר במחבת צלייה ושופכים את הבירה על הבשר. מכסים את המחבת בניילון נצמד, ומשרים את המקרר למשך הלילה, מסתובבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר את הצלי מן סטאוט יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מחממים את הצלי מכל הצדדים. הנח את הצלי השחום על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לרסק את רוזמרין, קורנית, סטייק תיבול, ופלפל במרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
מוסיפים את השום הטחון ומערבבים כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
7
מורחים את הדבק על החלק החיצוני של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
8
מניחים את הצלי בחזרה למחבת הצלייה עם הצמר ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת הקלייה ומשאירים את הנייר כדי לאפשר לצלי לקבל ציפוי פריך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
אופים במידה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כשעה נוספת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר ומביאים לרתיחה על חום בינוני. מבשלים עד המיצים הצטמצמו והתעבו, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מסננים את המיצים ומגישים עם בשר ותפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות