ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל
ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 64 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65%. ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל ושום תרד מוקפץ, מוסקה (חצילים אפויים ובשר בקר עם רוטב בשמל), וריגטוני אפוי עם רוטב אורורה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
בסיר של 2 ליטר, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח וטורפים עד לקבלת מרקם חלק, כ-2 דקות. מערבבים תמיד, מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים להקציף עד שהרוטב חלק וקרמי. מבשלים עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. זה ייקח בערך 10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוז מוסקט, 1/2 כוס פונטינה, פרושוטו ומתבלים במלח ופלפל לבן. לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים.
מוסיפים את הריגטוני ומבשלים כ-5 דקות. מכיוון שאתה מבשל את הפסטה בפעם השנייה בתנור, אתה רוצה לוודא שהחלק הפנימי עדיין קשה.
מסננים במסננת. מחזירים את הפסטה לסיר ויוצקים רוטב בשמל. בעזרת כף עץ מערבבים היטב עד שכל הפסטה מצופה ברוטב.
לתוך תבנית אפייה משומנת בגודל 13 על 9 אינץ', יוצקים את הפסטה עם רוטב שמנת. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את 1/2 כוס הפונטינה שנותרה. מנקדים את החלק העליון בחמאה חתוכה לקוביות ואופים בתנור במשך 25 דקות או עד שמבעבע והחלק העליון מזהיב.