קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל

ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל
ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל 843 קלוריות. מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 64 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 65%. ריגטוני אפוי עם רוטב בשמל ושום תרד מוקפץ, מוסקה (חצילים אפויים ובשר בקר עם רוטב בשמל), וריגטוני אפוי עם רוטב אורורה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
3
בסיר של 2 ליטר, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הקמח וטורפים עד לקבלת מרקם חלק, כ-2 דקות. מערבבים תמיד, מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים להקציף עד שהרוטב חלק וקרמי. מבשלים עד שהוא סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. זה ייקח בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוז מוסקט, 1/2 כוס פונטינה, פרושוטו ומתבלים במלח ופלפל לבן. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרושוטופרושוטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את הריגטוני ומבשלים כ-5 דקות. מכיוון שאתה מבשל את הפסטה בפעם השנייה בתנור, אתה רוצה לוודא שהחלק הפנימי עדיין קשה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מסננים במסננת. מחזירים את הפסטה לסיר ויוצקים רוטב בשמל. בעזרת כף עץ מערבבים היטב עד שכל הפסטה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
לתוך תבנית אפייה משומנת בגודל 13 על 9 אינץ', יוצקים את הפסטה עם רוטב שמנת. מחליקים את החלק העליון ומפזרים את 1/2 כוס הפונטינה שנותרה. מנקדים את החלק העליון בחמאה חתוכה לקוביות ואופים בתנור במשך 25 דקות או עד שמבעבע והחלק העליון מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן