רמפות כבושות
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו רמפות כבושות, רמפות כבושות, ו רמפות כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות לארוז רמפות לתוך צנצנת מעוקרת בגודל ליטר עם מכסה בורג העליון.
שלב את שאר החומרים בסיר בינוני על חום גבוה בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא עד סוכר ומלח הם מומסים.
יוצקים מלח חם על רמפות (זה צריך למלא את הצנצנת לחלוטין, אם יש לך עודף, להשליך). בורג על מכסה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר.
העברה למקרר ולאפשר לנוח לפחות 3 שבועות ועד שנה לפני צריכת.