שמן לימון תפוחי אדמה מרוסקים
תפוחי אדמה מרוסקים בשמן לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-fodmap ותזונה שלמה . אם יש לכם תפוחי אדמה יוקון זהב, עירית, שמן זית לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים עם שמן שום , תפוחי אדמה מרוסקים שמן זית , ותפוחי אדמה מרוסקים ופטרניפס עם שמן זית שום .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר גדול, הוסף תפוחי אדמה ומים עד לכיסוי של 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד לריכוך, כ-25 עד 30 דקות. יבש על ידי יציאה על קרש או במסננת.
רבע תפוחי אדמה ומניחים על תבנית בשכבה אחת לייבוש. לאחר שהם יבשים, מניחים תפוחי אדמה בקערה. מועכים עם מזלג עד להתפרקות אך לא חלקה.
מוסיפים פלפל, עירית, טימין וטרגון. מתבלים במלח.
מוסיפים את השמן חצי כוס בכל פעם. אתה עשוי לגלות שאתה לא צריך את כל השמן.
מוסיפים גרידת לימון, אם משתמשים.
הערת השף: מבשלים את תפוחי האדמה שלמים כדי שלא ייכנסו מים וידללו את הטעם.