תבלין קאובוי אפיקוריאני שפשף, ארז קרש, טאקו סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1366 קלוריות, 88 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 71 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אבקת קארי, שיפון כרוב, קרשי גריל ארז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באבקת הקארי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 98%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: תבלין קאובוי אפיקוריאני שפשף, ארז מקושט, טאקו סלמון, סלמון עם קרש ארז עם שפשוף תבלינים ברביקיו, ו סלמון קרש ארז.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים היטב את כל מרכיבי השפשוף בקערת זכוכית ומניחים בצד. טבחים הערה: יכול להיות אטום בשקית אחסון או צנצנת עבור עד 1 שבוע. זה יעשה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את כל מרכיבי האנסלדה בקערת זכוכית ומערבבים היטב. מניחים בצד לטאקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
חותכים את פילה הסלמון ל -3 חלקים שווים ומסדרים על קרשי הארז שהושרו מראש. מכסים את הסלמון בנדיבות בשפשוף התבלינים (כ -1 כוס לקילו). זה בסדר אם קצת שפשוף תבלינים נופל על הקרש.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
לשפשף תיבול יבש
5
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מניחים את קרשי הסלמון על גחלי מסקיט/אלון או היקורי חמים מאוד ומכסים את הגריל עד ששפשוף התבלינים נמס ליצירת ציפוי מעל סלמון וקרש, בערך 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
סלמון
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
הסר את המכסה מהגריל. אם הקרשים להבהב להיות בטוח הלהבות לא לחרוך את הפילה, כמו הטעם של סוכר שרוף לא צריך להיות טעם שולט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
מוציאים את קרשי הסלמון מהגריל ומכסים באופן רופף בנייר כסף. אפשר לפילטים לנוח 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
9
מוסיפים את הפילטים לקערה גדולה ומניחים בצד. בינתיים צולים את טורטיות התירס על הגחלים החמות או על קומל שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
טוסט
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים את האנסלדה לקערה עם הסלמון ומערבבים קלות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
בעזרת 2 טורטיות תירס קלויות חופפות, גורפים מעט מתערובת הסלמון על הטורטיות ומעליהם מעט מהגבינה. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות והמילוי. לשירות אותנטי בסגנון באחה, השתמש בסירות נייר פשוטות להגשת ספינות. הסירות יאפשרו לטאקו לעמוד זקוף להצגה טובה יותר.
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. פרק 24 יורה ומציף את האש פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר פירותי אדום מעמיתיו, עם ניחוחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם חוגר את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.