תבשיל גמביה חסילונים הוא מתכון קריאולי שמגיש 6. במנה עיקרית זו יש 398 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן זית, סלרי, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק גמביה חסילונים, מרק גמביה חסילונים, ו מרק גמביה חסילונים.
הוראות
1
במחבת ברזל, בצל מטגן וסלרי בשמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים עלי דפנה, קורנית, תיבול לימון-פלפל ותבלינים הבית.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים במלאי ומוסיפים עגבניות ובמיה. מכסה סיר ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום ומערבבים שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
5
כדי להכין את הציפוי, מחממים תנור ל 400 מעלות F.
6
מערבבים יחד ביצה וחלב, מוסיפים לתערובת מאפין, ומשלבים עד רק מעורבב היטב. ירידה על ידי כף חופנים על גבי תערובת שרימפס חם, משאיר את המרכז חשוף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין
7
אופים 15 עד 20 דקות.
8
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.