תבשיל הודו ושעורה מעושן
צריך מרק חלב חינם? תבשיל הודו ושעורה מעושן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, פטריות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית קנליני ונזיד הודו מעושן, חזיר מעושן, שעורה ומרק ירקות, ו ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 דקות. מערבבים שעורה, 3 מרק כוסות, מים, הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד שעורה מכרז.
מערבבים רוטב, מרק 1 כוס, ושרי, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת רוטב לתוך תערובת שעורה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות. מערבבים בפלפל. להשליך עלה דפנה.