תבשיל פיצה תפוח
קדירת פיצה תפוחה היא מנה ים תיכונית עיקרית. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-15 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 272 קלוריות. תמורת $1.23 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 2. אם יש לכם שמן קנולן, גבינת פרמזן, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה מושלם לסתיו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 35%. מתכונים דומים: קדירת פיצה תפוחה, פיצה מאפה תפוחה ותבשיל בראנץ' תפוח פנקייק.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את רוטב העגבניות, המים ורוטב הספגטי מערבבים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות. בינתיים מניחים קמח בקערה קטנה.
מערבבים את החלב, הביצה והשמן; להקציף לקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הבשר לתבנית אפייה של 3 כוסות מצופה בספריי בישול.
יוצקים מעל את תערובת הקמח.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה והמרכז מתייצב.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Iron Horse Wedding Cuvee עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-39 דולר לבקבוק.
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.