לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה מסולסלים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חג הפסחא יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו מנגל תפוחי אדמה מסולסלים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת מטגנים בצל ופלפל ירוק בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל. מוסיפים חלב בהדרגה תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מחצית מהגבינה עד להמסה. מערבבים בעדינות תפוחי אדמה ונקניק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מפזרים גבינה שנותרה; מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
4
כיווני מיקרוגל: בקערה מכוסה חסינת מיקרוגל, מבשלים בצל, פלפל ירוק; מערבבים בהדרגה חלב. מבשלים על בינוני במשך 2-3 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה מחצית מהגבינה; מניחים בצד. ב-1-1 / 2-קאט. מיקרוגל-בטוח אפיית צלחת, שכבה חצי את תפוחי אדמה, חזיר וגבינה רוטב. חזור על שכבות. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2-3 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
קני סוכריות מרוסקים נוספים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.