תפוחי אדמה מתוקים עם זיגוג חריף ואננס
תפוחי אדמה מתוקים עם זיגוג חריף ואננס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון בצד שלך. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, מים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים עם זיגוג חריף ואננס, בישול איטי עוף חמוץ מתוק עם אננס ופלפלים, ו חזיר מזוגג מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר עם מספיק מים כדי לכסות.
מוסיפים 2 כפות קינמון; מביאים לרתיחה; מבשלים 7 עד 10 דקות; מסננים.
מערבבים יחד את הסוכר החום 1/2 כוס ופלפל קאיין בקערה קטנה. לשכב פרוסות בייקון בתבנית אפייה.
מפזרים את תערובת הסוכר החום על הבייקון.
מבשלים את הבייקון בתנור עד הבייקון הוא פריך, על 10 דקות.
מניחים את הבייקון על צלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז, שומר את הנוזל מן המנה. שינוי הגדרת תנור כדי לצלות.
יוצקים את מיץ אננס שמור לתוך כוס מדידה. ממלאים את הכוס במים כדי למדוד 1 כוס בסך הכל.
יוצקים את התערובת למחבת ומניחים על אש בינונית. מערבבים את הסוכר, 1/4 כוס סוכר חום, ו 2 כפיות קינמון. מבשלים עד נפח הנוזל צמצם כחצי.
מוסיף את האננס ותפוחי אדמה מתוקים סחוטים. מבשלים ומערבבים עד שרוב הנוזל נספג.
להעביר את התערובת לתבשיל 2 ליטר עגול. להתפורר בייקון מנוקז על גבי הצלחת.
יוצקים את הנוזל השמור מן צלחת בייקון מעל הצלחת.
מניחים את המנה מתחת לטוחן עד הסוכר על caramelizes העליון, 2 עד 3 דקות.