תפוחים קרמל טפטוף שוקולד
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 676 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם $2.39 למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד טפטף קרמל תפוחים יכול להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. לך לחנות ותביא קצרצרים, שוקולד צ'יפס, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שוקולד טפטף בייקון חמאת בוטנים תירס קרמל, גלידה מצופה קרמל ומטפטף שוקולד חם tablea לשתות, ו כפיות עם טפטוף קרמל.
הוראות
הכנס שיפוד בקצה גזע של כל תפוח. מחלקים אגוזים לתוך 6 תלוליות על נייר שעווה.
מחממים מים וקרמלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד שהקרמלים נמסים וחלקים. שמור קרמל על חום נמוך מאוד. לטבול כל תפוח לתוך קרמל, תערובת כפית על תפוח עד מצופה לחלוטין. (אם קרמל מתקשה בעת ציפוי תפוחים, חום על אש נמוכה.)
רול צד ותחתית של כל תפוח באגוזים.
בואו לעמוד על נייר שעווה.
מחממים שוקולד צ ' יפס וקיצור על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מומס. כפית שוקולד מעל כל תפוח, המאפשר כמה לטפטף במורד הצדדים.
בואו לעמוד עד הציפוי הוא מוצק. חנות מכוסה באופן רופף בטמפרטורת החדר או במקרר עד 1 שבוע. כיווני מיקרוגל: להכין תפוחים ואגוזים לפי ההוראות.
מניחים מים וקרמלים במדד מיקרוגל 4 כוסות. מיקרוגל נחשף על 3 עד 4 דקות גבוהות, ערבוב לאחר 2 דקות, עד קרמל ניתן לערבב חלקה. המשך לפי ההוראות. (אם קרמל מתעבה, מיקרוגל על 30 שניות.)
מניחים פצפוצי שוקולד וקיצור ב-1 כוסות מידה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 2 עד 3 דקות או עד חלקה.