קטגוריות מגזין
אוספיםמדריכיםבריא

20 דרכים לבשל ניוקי טעים

ניוקי הם סוג של כופתאות מאיטליה. הם מאוד פשוטים להכנה. צריך רק סולת, קמח חיטה, ביצים, גבינה, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים פשוטים. יחד עם זאת, הם רחוקים מלהיות מנה משעממת ויש הרבה וריאציות ומתכונים שונים.

האיטלקים אוכלים ניוקי מאז התקופה הרומית. מאמינים שהם הובאו לאיטליה על ידי הלגיונות הרומיים במהלך התרחבות האימפריה. כיום, ניוקי נאכל לרוב כמנה ראשונה כחלופה למרקים או פסטה. לעתים קרובות הוא מלווה בחמאה מומסת עם מרווה, פסטו ורטבים שונים.

אחד הדברים הכי טובים בניוקי הוא שקל מאוד להכין אותו וקשה מאוד לקלקל אותו. בנוסף, זהו מזון זול יחסית וממלא, כך שלא צריך הרבה ממנו. בעמוד זה תמצאו עשרים מתכונים שונים המתאימים לכל טעם, החל מרטבי בשר ועוף ועד אפשרויות צמחוניות ועוד. קחו את הזמן כדי לבחון את כולם. אנחנו בטוחים שתמצאו לפחות אחד שיהיה בדיוק לטעמכם ותוכל להתחיל להכין מיד.