קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שוקולד מקסיקנית

גלידת שוקולד מקסיקנית
גלידת שוקולד מקסיקנית היא ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, מקלות קינמון, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד קטו נטישה, ו אין גלידת שוקולד קטו נטישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים. ב-4 קוט. בסיר על אש בינונית, הביאו שמנת, חלב, שוקולד מקסיקני, שוקולד לא ממותק, מקלות קינמון וזרעי וניל ותרמיל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
מקל קינמוןמקל קינמון
ונילוניל
שוקולדשוקולד
קרםקרם
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את תערובת השמנת מהאש והניח לתלול 20 דקות. בינתיים שמים חלמונים, סוכר ומלח בקערת מערבל עומד ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שתערובת הביצים סמיכה וצהובה חיוורת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מחזירים את תערובת השמנת לאש בינונית ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
4
מסירים מהאש ויוצקים דרך מסננת לקערה נקייה; זורקים מקלות קינמון ותרמיל וניל. עם מיקסר פועל במהירות בינונית, יוצקים 1/2 כוס תערובת שמנת לתערובת הביצים. מטפטפים לאט בתערובת השמנת שנותרה וממשיכים לערבב תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
יוצקים את הפודינג הזה לסיר. מחזירים לתנור ומבשלים על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהרפרפת מסמיכה מעט ומגיעה ל -170 על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
6
יוצקים רפרפת לקערה ומכניסים לאמבט קרח (קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בואו להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מכסים בניילון נצמד ומצננים לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
הקפיאו רפרפת ביצרנית גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מעבירים לכלי פלסטיק אטום ומקפיאים עד להתקשות, לפחות 5 שעות.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, ורוזתי נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרמי עמק וילמט אשכול שלם רוזויט של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרמי עמק וילמט שושנת אשכול שלמה של פינו נואר
כרמי עמק וילמט שושנת אשכול שלמה של פינו נואר
בצבע ורוד בוהק עם ניחוחות של תות שדה עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי ושמנת וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, תחושת פה עגולה וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.זה רוז ' הוא יין צדדי זוג עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד עד מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תיהנו עם סליידרים של סלמון, טונה אחי, קארי ירקות, ברוסקטה, קבבוני עוף בלסמי, לחמים שטוחים מעץ, סלטי ניואואז, לוחות גבינה ושרקוטרי. מגישים צונן.