תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח מידל, אז תנו הזדמנות ל Tabbouleh. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כמון טחון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: Tabbouleh, Tabbouleh, ו Tex-Mex Tabbouleh.
הוראות
1
שים את הבורגול בקערה גדולה ויוצקים במים החמים. מכסים עם צלחת או ניילון לעטוף ולתת לעמוד על 30 עד 45 דקות כדי rehydrate.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים במסננת, לחיצה עם הגב של כף עץ לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
בקערת ערבוב, לשלב את העגבניות, בצל, מלפפון, פטרוזיליה, ונענע. לזרוק את הסלט היטב כדי לשלב את החומרים; העונה עם כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
4
מוסיף את הבורגור; להרטיב עם מיץ לימון ושמן זית. מקפלים הכל יחד כדי לשלב את החומרים. הטעם ישתפר אם הטאבולה יישב במשך כמה שעות.