איך להכין נקניקיות תוצרת בית
איך להכין נקניק תוצרת בית יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 1291 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש דוחק נקניק, שומן חזיר, מתלה עץ לתלות נקניקיות, ושום. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. איך להכין נקניקיות צ'וריסו תוצרת בית, כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, ו איך להכין פיצה נקניק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1 להתחיל עם מרכיבים קרים מאוד וציוד: ודא החומרים שלך הם הניחו, ואת הבשר והשומן הם קרים מאוד (שומן יכול להיות קפוא לחלוטין), לפני שתתחיל (לשים בשר ושומן במקפיא במשך 2 שעות). שים קערות מטחנה במקפיא או במקרר במשך שעה לפני השימוש בהם.
חותכים שומן ובשר לחתיכות, לשמור קר בקערה על קרח: להכין קערה גדולה של קרח ולשים קערת מתכת בינונית על גבי זה. חותכים את הבשר והשומן שלך לחתיכות בין סנטימטר לשני סנטימטרים.
תחתוך את השומן שלך קצת יותר קטן מהבשר שלך.
כדי לשמור על החומרים שלך קר, לשים בשר לחתוך שלך ושומן לתוך הקערה להגדיר לתוך קערה גדולה יותר מלא קרח.
3 לערבב במהירות בשר ושומן, להוסיף את רוב התבלינים שלך, ואז צמרמורת: כאשר הבשר והשומן נחתכים, לערבב אותם במהירות.
יוצקים את רוב התבלינים שלך; אני משאיר כף או שתיים של זרעי שומר כף פלפל שחור מאוחר יותר.
מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים עוד פעם אחת.
לשים לתוך מיכל מכוסה או מעל הקערה עם ניילון לעטוף ולשים את תערובת נקניק לתוך המקפיא לפחות 30 דקות ולא יותר משעה. עכשיו אתה יכול להתקשר בחזרה מי שאולי הטריד אותך כשהתחלת את התהליך הזה.
4 בינתיים, לערבב כוס שרי ¼ חומץ ו ¾ כוס שרי יבש ולשים אותו במקרר. אני יודע ששרי לא מסורתית בנקניק איטלקי. אתה יכול להשתמש ביין לבן וחומץ יין לבן אם אתה מעדיף (אני שומר יין אדום וחומץ יין אדום לנקניקיות חמות).
5 תרמילים לטבול במים חמים: אם אתה מתכנן על מלית הנקניק שלך, להוציא חלק התרמילים (אתה צריך על 15-18 רגליים עבור אצווה של קישורים 5 קילו) לטבול אותם במים חמים. (אם אתה לא מתכנן על מלית הנקניק שלך, אתה יכול לדלג על שלב זה.)
6 להגדיר את המטחנה שלך: לאחר תערובת הנקניקיות שלך קר, להסיר את המטחנה שלך מהמקפיא ולהגדיר אותו. אני משתמש למות גס לנקניק איטלקי, אבל אתה יכול להשתמש בכל אחד מהם.
אין להשתמש למות בסדר גמור, כי כדי לעשות את זה כמו שצריך אתה בדרך כלל צריך לטחון את הבשר גס הראשון, ואז מחדש לצנן אותו, ואז לטחון שוב עם למות בסדר. חוץ מזה, נקניק איטלקי אמור להיות כפרי.
7 לדחוף במהירות תערובת דרך מטחנה, ואז צ ' יל: לדחוף את תערובת הנקניקיות למרות המטחנה, עובד במהירות. אם אתה משתמש במטבח
מצורף סיוע, השתמש בו ברמה
ודא בשר הקרקע נופל לתוך קערה קרה.
כאשר כל הבשר הוא הקרקע, לשים אותו בחזרה במקפיא ולנקות את המטחנה ואת אזור העבודה.
מערבבים בתבלינים הנותרים ובתערובת שרי: לאחר שניקית, קח את התערובת בחזרה החוצה והוסף את התבלינים הנותרים ואת תערובת חומץ שרי שרי.
באמצעות חיבור ההנעה למיקסר לעמוד (או כף עץ סטאוט, או הידיים הנקיות מאוד שלך), לערבב את הנקניק היטב.
עם מערבל stand להגדיר על רמה 1, לתת לזה ללכת במשך 90 שניות. זה עלול לקחת קצת יותר זמן עם הכף או הידיים. אתה רוצה את התערובת כדי לקבל קצת דביק ולהתחיל להיקשר לעצמו – זה הרבה כמו מה שקורה כאשר אתה ללוש לחם.
כאשר זה נעשה, יש לך נקניק. אתה עשית אם אתה לא עושה קישורים. כדי לבשל, לקחת סקופ וליצור כדור עם הידיים. להשתטח קצת. מבשלים על אש נמוכה בינונית במחבת במשך 5-10 דקות כל צד עד השחמה מבושל דרך.
שלבים נוספים ליצירת קישורים
9 להפעיל מים חמים דרך תרמילים ולהגדיר את stuffer נקניק: אם אתה עושה קישורים, לשים את התערובת בחזרה במקפיא ולנקות שוב. הוציאו את מאפה הנקניקיות שלכם, שהיה אמור להיות במקפיא או במקרר.
תעביר מים חמים דרך תרמילי הנקניקיות שלך. זה עושה אותם קלים יותר לשים על הצינור stuffer ומאפשר לך לדעת אם יש חורים בתרמילים. הקפד להניח קצה אחד של תרמילים סמוקים מעל קצה קערה של מים חמים הם היו; זה עוזר לך לתפוס אותם בקלות כאשר אתה צריך אותם.
10 להחליק מעטפת על צינור מלית (וכן, זה בדיוק כמו מה שאתה חושב שזה). השאר " זנב "של לפחות 6 אינץ' מקצה הצינור: אתה צריך את זה כדי לקשור את מאוחר יותר.
הוסף בשר לתוספת והתחל לסובב את המשאף: קח את הבשר מהמקפיא בפעם האחרונה ודחוף אותו לתוך המשאף. אם כל הבשר לא יתאים, לשמור אותו בקערה על קערה נוספת מלאה קרח, או במקרר בזמן שאתה דברים בקבוצות. תתחיל לסובב את המשאף למטה. האוויר צריך להיות הדבר הראשון שעולה – זו הסיבה שאתה לא לקשור את המעטפת מיד את המחבט.
תנו לנקניקיה לצאת בסליל אחד ארוך, ואז לקשור: כאשר הבשר מתחיל לצאת, השתמשו ביד אחת כדי לווסת כמה מהר המעטפת מחליקה מהצינור; זה קצת מסובך בהתחלה, אבל אתם תקבלו את העניין.
תן הנקניק לצאת בסליל אחד ארוך; תוכל לעשות קישורים מאוחר יותר.
זכור להשאיר 6-10 אינץ ' של " זנב " בקצה השני של המעטפת. לפעמים מעטפת חזיר אחת ממש ארוכה היא כל מה שאתה צריך עבור אצווה 5 קילו.
כשהנקניקיות נמצאות בתוך התרמילים, תקשור את הקצה האחד בקשרים כפולים. אתה יכול גם להשתמש בחוט קצבים משובח.
13 קמצוץ קישורים ספין: עם שתי ידיים, לצבוט את מה יהפוך שני קישורים. לעבוד את הקישורים כך שהם די הדוקים: אתה רוצה כל בועות אוויר לכפות את דרכם אל קצה הנקניק. ואז לסובב את הקישור יש לך בין האצבעות שלך ממך כמה פעמים.
חזור על תהליך זה במורד הסליל, רק על הקישור הבא זה, לסובב אותו כלפיך כמה פעמים. המשך בדרך זו, לסירוגין, עד שתגיע לסוף הסליל. לקשור את הקצה השני.
14 לתלות את הנקניקיות, ו זין בועות אוויר עם מחט מעוקר: כמעט עשה. הגיע הזמן לתלות את הנקניקיות שלך. לתלות אותם על המדף כך שהם לא לגעת( יותר מדי), ולמצוא את עצמך מחט. לעקר אותו על ידי לשים לתוך להבת גז או כמוכזה, ואז לחפש בועות אוויר בקישורים. לדקור אותם עם המחט, וברוב המקרים התרמיל יהיה לשטח את עצמו נגד הקישור.
בואו להתייבש שעה או שעתיים ואז להירגע:
תן אלה להתייבש במשך שעה או שעתיים, ואז לשים אותם במיכל גדול במקרר לילה, עם מגבות נייר מתחת. לארוז אותם או לאכול אותם למחרת. הם ישמרו במשך שבוע, אבל להקפיא את אלה שלא ישמשו עד אז.