אפיית עניבת פרפר
ניתן להכין את המתכון לאפיית עניבת פרפר תוך כ-55 דקות. בתוספת זו יש 172 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-6 גרם שומן למנה. תמורת 76 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 3 אוכלים וטבחים. אם יש לכם בצל, מרק עגבניות מרוכז, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את אפיית הפסטה של עניבת פרפר, אפיית עניבת פרפר איטלקית ועוגות עניבת פרפר.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הבצל, הפטריות והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
בתוך 3-Qt משומן. תבנית אפייה, שכבה חצי מהפסטה, חצי מתערובת הבשר, כל מרק העגבניות וכוס גבינה. משטחים עם תערובת הפסטה והבשר שנותרה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-45 דקות או עד שהם מתחממים.