מתכון ארוחת בוקר קוגל מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מדהים לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם רסק תפוחים, אטריות לזניה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר עבור חנוכה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון נודל קוגל, עוגיות קוגל, ו נודל קוגל.
הוראות
1
בבלנדר שלבו את גבינת הקוטג', הווניל והמלח; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. זורקים תפוחים עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדרים
לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שלב רסק תפוחים וצימוקים; מורחים 3/4 כוס ל -13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
שכבה עם רבע מהאטריות, ושליש מתערובת רסק התפוחים, תערובת גבינת הקוטג ' והתפוחים. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם אטריות שנותרו; מפזרים גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
קרקרים מחיטה מלאה
טעם מייפל לפי הטעם
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לשימור,
4
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 60-70 דקות או עד שהתפוחים רכים.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר