ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני
ניתן להכין את המתכון של ג'ונסונוויל מעושן מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני תוך כ-30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מכלמתכונים דורש פרחי ברוקולי, שלוש נקניקיות עוף, רוטב לסלט ופסטה ריגטוני. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 66%. מתכונים דומים: ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני, ג'ונסונוויל מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני, ו ג'ונסונוויל ריגטוני נקניק איטלקי.
הוראות
בסיר גדול מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול מוסיפים ברוקולי, ממשיכים לבשל; מסננים.
בעזרת אותו סיר מוסיפים פלפל, נקניק ורוטב; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
יוצקים מעל תערובת פסטה חמה.
מוסיפים גבינה וזורקים למעיל.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
אינטנסיבי ומורכב מאוד, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.