ג'לי ג'לפניו-מנטה
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? ג'לי חלפניו-מנטה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, צבעי מאכל, חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ג'לי מוחיטו-ליים וג' לי מנטה, ו ג'לי חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את הסוכר ונענע. באמצעות כף עץ, לרסק את המנטה לתוך הסוכר כדי לשחרר את הניחוח שלה.
מוסיפים את המים והחומץ ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להרתיח עד הסוכר נמס, על 2 דקות.
מוסיפים את jalapeos ומרתיחים קשה במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפקטין הנוזלי וצבע מאכל ומרתיחים במשך 30 שניות.
מסננים את ג ' לי jalapeo-מנטה דרך מסננת בסדר לתוך כוס גדולה למדידת כוס. בזהירות לשפוך את הג 'לי לתוך 4 צנצנות מעוקר חם 1/2 ליטר מבלי ליצור בועות רבות; להפסיק 1/4 אינץ' מלמעלה. במידת הצורך, השתמש בסכין קטנה כדי פופ כל בועות. נגב את חישוקי הזכוכית וסגור את הצנצנות. מניחים אותם באמבט מים ומביאים לרתיחה. תהליך במשך 10 דקות.