קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

גלידת בורבון פקאן מעקבות

גלידת בורבון פקאן מעקבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת פקאן בורבון מן Trace. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 31 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, גלידת בורבון פקאן, ו טורט פקאן עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר להגדיר מעל חום נמוך עד בינוני נמוך, מערבבים יחד סוכר חום, ביצים, מלח וחצי עד חלקה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם (אני בחשתי שלי כל הזמן), ומבשלים 2 דקות יותר או עד התערובת מגיעה 71° על מדחום.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת לתוך קערה נקייה. מערבבים בקרם, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר ביסודיות-לילה הוא best.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, פקאן sauté בחמאה עד משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות. מסננים אותם מתוך החמאה עם כפית מחוררת ולאפשר להם לנקז להתקרר. לקצוץ. אתה לא מוסיף את החמאה נוספת לגלידה (או לפחות אני לא). מערבבים את הבורבון ופקאנים קצוצים לתוך תערובת הקרם ושופכים אותו במכונת הגלידה. צ ' יל לפי הוראות היצרן.תכין את הפחזניות. מחממים תנור ל 425 מעלות קו גיליון אפייה עם נייר קלף.מביאים את המים לרתיחה בסיר. מערבבים בחמאה ובמלח עד שהחמאה נמסה; מסירים את הסיר מהחום. מערבבים בקמח עד שלא יישארו גושים יבשים; מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מוסיפים את הביצה הבאה רק לאחר שהאחרונה שולבה לחלוטין בתערובת. זרוק את הדבק פחזנית על גיליון אפייה מוכן ב dollops במרווחים שווים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפים התנפחו והפכו לחומים זהובים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מן גיליון האפייה להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.מקציפים 1 כוס שמנת כבדה לפסגות רכות; מערבבים את הסוכר של ממתקים ושפכי ורדים עד הסוכר מומס. להביא את הכוס הנותרת של שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מי ורדיםמי ורדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום ומערבבים בשוקולד עד נמס ו smooth.To להרכיב, לתקוע חור לתוך החלק התחתון של כל מאפה ולמלא עם קרם מי ורדים.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מניחים את הפחזניות המלאות על גבי צלחות מנה בודדות העליון עם רוטב חם. שאריות פחזניות ניתן לאחסן אטום במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)