קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת סטאוט-קרמל גלידת סאנדיי

גלידת סטאוט-קרמל גלידת סאנדיי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שמנת סטאוט-קרמל. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גלידה, מלח, בירה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: גלידת דבש-קרמל עם תפוחים, גלידת Mochan עם קפה-רוטב קרמל, ו עוגת סטאוט עם רוטב קרמל.

הוראות

1
בסיר גדול, בירה מבושלת על אש בינונית 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחמאה וסוכר חום. מבשלים על 12 דקות, מבלי לערבב, כדי 234-235°f על מדחום ממתקים (תערובת ייראה מתקתק).
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ממתקיםממתקים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. לאט להוסיף קצפת, וניל ומלח, ערבוב כל הזמן. חזור לחום בינוני; לבשל 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ושמנת. מגניב 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ונילוניל
מלחמלח
3
כדי להגיש, לגרוף גלידה לתוך 6 כוסות או קערות. למעלה עם אגוזי מלך וציפוי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
רסס ברוטב קרמל. מקררים כל רוטב קרמל שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "