הודו צלוי עם רוטב סיידר בייקון
הודו צלוי עם רוטב בייקון סיידר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 81 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. אם יש לך גבעולי רוזמרין, גבעולי עשב, גבעולי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, חזה הודו עטוף בבייקון עם סיידר רוטב, ו הודו עטוף בבייקון עם רוטב סיידר.
הוראות
חותכים לאורך שני הצדדים של עצם הבריח ולהסיר אותו. טאק טריז 1 של בצל ו טריז 1 של תפוח בחלל הצוואר יחד עם 1 sprig כל אחד מרווה, טימין, רוזמרין אורגנו. מקפלים את העור מתחת לתרנגול ההודו. מתבלים את החלל הראשי עם מלח ופלפל וממלאים אותו עם 3 בצל ו 3 פלחי תפוח, 2 שיני שום ואת שאר ענפי עשב. לקשור את הרגליים יחד.
מניחים את ההודו במחבת צלייה גדולה ומתבלים בפלפל. מסדרים את רצועות הבייקון על החזה והרגליים וצולים במשך 1 שעה.
הסר את הבייקון ואת הכף את חלק השומן מן המחבת צלייה.
מוסיפים את הבצל הנותרים ופלחי תפוח וציפורן שום למחבת ולהפוך מעיל עם שומן. צולים את תרנגול ההודו למשך 45 דקות או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושם 160; מתעבים מדי פעם.
להעביר את טורקיה מגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מעבירים את הבצל, התפוח והשום במחבת הקלייה למעבד מזון ומחית. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני; כאשר המיצים מתחילים לרחוש, מערבבים בכוס 1 של סיידר תפוחים ומבשלים, גירוד את חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, על 5 דקות. מסננים את מיצי המחבת לסיר בינוני.
מוסיפים את מלאי טורקיה ומרתיחים עד מופחת 2 כוסות. דלג על השומן.
בקערה, מערבבים את הקמח לתוך כוס סיידר 1/4 הנותרים, ולאחר מכן לטאטא את הדבק לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מערבבים את מחית התפוחים והבצל והחומץ ומתבלים במלח ופלפל.
מקשטים את ההודו עם עשבי תיבול ומגישים עם הרוטב.