הכל הולך מרק נקניק יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 37 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך נקניק חזיר בתפזורת, תפוחי אדמה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד), מרק עגבניות עם טריפה ונקניק (גם מרק שאריות: ממוחזר), ו מרק נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
העברה ל-6 קילו. סיר איטי. מערבבים פנימה את המים והמרקים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
3
מוסיפים את הירקות, המרק, הפטרוזיליה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק דגים
פטרוזיליה
פלפל
4
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 9-10 שעות או עד שהירקות רכים. מערבבים חלב; מכסים ומבשלים עוד 30 דקות.