הלזניה של סבתא יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך ריקוטה, עלי דפנה, צ'אק בשר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הלזניה של סבתא, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
2
מוסיפים את הצ ' אק ואת sirloin ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר לחתיכות גדולות, עד לא נשאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוס
בשר
3
מוסיפים את השום, אורגנו ופלפל אדום מרוסק ומבשלים עד ריחני. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד הבשר מצופה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
רסק עגבניות
אורגנו
שום
בשר
4
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ואת רסק העגבניות יחד עם ציר העוף, עלי דפנה, טימין וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת 8 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
מחית עגבניות
עלי דפנה
עגבנייה
סוכר
טימין
5
הסירו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
עלי דפנה
6
בינתיים, לחמם מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את בשר הנקניק בחתיכות גדולות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ופשוט מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
8
לנקז את הנקניק ולשבור אותו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
9
בקערה גדולה, לשלב את הריקוטה עם פטרוזיליה, בזיליקום ו 1/4 כוס הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים שני שלישים של מוצרלה גרוסה ומתבלים עם מלח ופלפל. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
מלח ופלפל
ביצה
11
מבשלים את האטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מסננים את האטריות ולשטוף מתחת למים קרים. יבש את האטריות בין שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
13
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מורחים 1 כוס של הרוטב בתחתית צלחת אפיית זכוכית 9-by-13 אינץ'. קו המנה עם 4 אטריות חופפות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
15
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על האטריות, ואז למעלה עם חצי נקניק, 1 1/2 כוסות של הרוטב ועוד 4 אטריות. חזור על שכבות עם הנותרים ריקוטה, נקניק ועוד 1 1/2 כוסות של רוטב. למעלה עם 4 אטריות לכסות עם 1 1/2 כוסות רוטב. לזרוק את כוס 1 הנותרים של מוצרלה עם 1/4 כוס פרמזן הנותרים ומפזרים על הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
פסטה
גבינת ריקוטה
נקניק
רוטב
16
אופים את הלזניה במשך כ 45 דקות, או עד העליון הוא זהב פריך סביב הקצוות ואת המילוי מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
תן ללזניה לנוח 20 דקות לפני ההגשה.
18
הפוך קדימה: הלזניה יכולה להיות מוכנה דרך צעד 5 ומקורר לילה, או שזה יכול להיות אפוי קדימה ולאחר מכן מחומם בתנור 325.