חזיר אפוי קלאסי עם זיגוג מייפל-חרדל
חזיר אפוי קלאסי עם זיגוג מייפל-חרדל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 816 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ מייפל, חרדל דיז'ון, חצי חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו זנגביל קלאסי נקי עם זיגוג מייפל, חזיר קולה עם זיגוג מייפל וחרדל, ו סלמון עם זיגוג מייפל-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העור הקשוח, דמוי עור מן חזיר (אם יש לו; כמה בשר חזיר לא), ולהבקיע את השומן בתבנית crosshatch. חזיר ההרבעה בכל רחבי עם ציפורן, לשים במחבת צלייה גדולה, ואוהל רופף עם רדיד.
אופים עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה (לא נוגע העצם) רושם 135, כ 20 דקות לליבר. או 2 עד 2 1/2 שעות בסך הכל, צולה מדי פעם עם כל מיצים שהצטברו.
בעוד בשר חזיר הוא אפייה, להפוך את זיגוג: בקערה בינונית, לשלב סוכר חום, סירופ מייפל, וחרדל.
להקציף עד חלקה. כאשר חזיר יש כ 40 דקות עזבו לאפות (טמפרטורה פנימית תהיה 120 כדי 125), מברשת בנדיבות על כל הצדדים עם זיגוג. המשך אפייה עד חזיר מגיע 135 זיגוג הוא השחמה היטב.