טופו, חציל ומרק אטריות שיטאקה הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פלחי ליים ורוטב חריף, ג'ינג'ר עבה, ורמיצ' לי אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מרק אטריות טופו ושיטאקי, מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד, ו פטריות שיטאקה ומרק טופו.
הוראות
1
בסיר מרק בינוני, לשלב את מרק הירקות, מים, עשב לימון, ג ' ינג ' ר פרוס ורוטב סויה עונה בנדיבות עם פלפל לבן. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד טעם, על 20 דקות. מסננים את המרק לתוך קערה חסינת חום, לחיצה על מוצקים. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. לבשל את האורז vermicelli עד אל דנטה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
4
מחק את סיר המרק וחמם את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את חצילים ופטריות שיטאקה, מתבלים במלח ופלפל לבן ומבשלים את הירקות על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים ומשחימים, כ -8 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר קצוץ ושום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הטופו ומבשלים, מערבבים בעדינות פעם או פעמיים, עד להשחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את מרק הירקות יחד עם כרוב אטריות ומבשלים רק עד הכרוב הוא נבול, על 2 דקות יותר. מערבבים את נבטי שעועית, כוסברה ונענע ומתבלים את המרק עם מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים את המרק בקערות עמוקות, פלחי ליים חולפים ורוטב חם ליד השולחן.