קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום

כריך חזה יהודי עם מוצרלה מעושנת וסלט כרוב אדום
כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 118 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1564 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי דפנה, סוכר, מלח כשר ופלפל גרוס גס וגזר. 191 אדם התרשמו מתכון זה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יהודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. נסו כריך חזה יהודי עם מוצרלן מעושן וסלט כרוב אדום, טאקו בריסק עם כרוב אדום, ו חזה יהודי (חמוץ מתוק) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מפזרים את החזה בנדיבות משני הצדדים עם 1 כף מלח ומעט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר על בסיס כבד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את החזה וצורבים מכל הצדדים עד להזהבה עמוקה, 10 עד 12 דקות.
7
מוציאים את החזה ומניחים בצד.
8
מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר והבצל ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות. מתפיחים את הסיר עם היין ומניחים להתבשל, בערך 1 דקה. לאחר מכן, השתמש בכף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. לאחר מכן מוסיפים את הציר, הרוזמרין, עלי הדפנה והטימין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את החזה חזרה לסיר עם השומן כלפי מעלה, מכסים וצולים בתנור עד שהחזה רך במזלג, כ -3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מעבירים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח, בערך 15 דקות. מסננים את הירקות ומרחיקים מעט מעודפי השומן ושומרים את הג ' וס. פורסים את החזה דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מקציפים את המיונז והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה בקערה קטנה. מרחים את החלק העליון של הלחמניות בתערובת המיונז בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
12
מניחים את המוצרלה בתחתית הלחמניות, עורמים גבוה עם החזה ומצקת את הג ' וס מעל. למעלה עם סלט הכרוב האדום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
הקציפו את מיץ הלימון, החומץ והסוכר בקערה בינונית. תוך כדי הקצפה מוסיפים לאט את השמן לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
14
מוסיפים את פלפלי הדובדבן, השאלוט והכרוב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד במקרר עד שמוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ל-1 אננסל-1 אננס
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2kgsבשר בקרבשר בקר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר1גדולגזר, לחתוך לחתיכותגזר, לחתוך לחתיכות2גבעולי סלרי, לחתוך לחתיכותגבעולי סלרי, לחתוך לחתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבןפרוס דק פלפלים צ'ארד דובדבן4sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי3ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון גסמלח כשר ופלפל שחור טחון גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק8פרוסותמוצרלה מעושנתמוצרלה מעושנת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4לחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהבלחמניות בצל, חמאה קלוי עד הזהב9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על1/2 ראש כרוב אדום, פרוס דק (על4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1קטןשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3או 4 ענפי טימין טרייםאו 4 ענפי טימין טריים1בצל צהוב, לחתוך לחתיכותבצל צהוב, לחתוך לחתיכות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז,טמפרנילו וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור חזה. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש שהוא נגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ומרהר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים של בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.