לזניה קלה.
. אם יש לך חלק-גבינת ריקוטה רזה, רוטב ספגטי, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: לזניה קלה, לזניה קלה עם עניבת פרפר, ו לזניה קלה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, לבשל ולערבב בשר טחון עד חום.
מוסיפים פטריות ובצל; מטגנים עד הבצלים שקופים. מערבבים ברוטב פסטה, וחום דרך.
בקערה בגודל בינוני, לשלב גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן מגוררת, וביצים.
מורחים שכבה דקה של רוטב הבשר בתחתית מחבת 13x9 אינץ'.
שכבה עם אטריות לזניה לא מבושלות, תערובת גבינה, גבינת מוצרלה ורוטב בשר. המשך שכבות עד כל החומרים משמשים, הזמנת 1/2 כוס מוצרלה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. לחשוף, העליון עם שנותר חצי כוס גבינת מוצרלה.
אופים במשך 15 דקות נוספות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.