קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

לזניה קלה.

לזניה קלה.
. אם יש לך חלק-גבינת ריקוטה רזה, רוטב ספגטי, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: לזניה קלה, לזניה קלה עם עניבת פרפר, ו לזניה קלה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה, לבשל ולערבב בשר טחון עד חום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פטריות ובצל; מטגנים עד הבצלים שקופים. מערבבים ברוטב פסטה, וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פטריותפטריות
בצלבצל
4
בקערה בגודל בינוני, לשלב גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן מגוררת, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים שכבה דקה של רוטב הבשר בתחתית מחבת 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שכבה עם אטריות לזניה לא מבושלות, תערובת גבינה, גבינת מוצרלה ורוטב בשר. המשך שכבות עד כל החומרים משמשים, הזמנת 1/2 כוס מוצרלה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינהגבינה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. לחשוף, העליון עם שנותר חצי כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין