לזניית קאובוי
לזניית קאובוי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות) C. לרסס מחבת 9x13 עם ספריי בישול.
בשר בקר חום במחבת מעל חום בינוני ולנקז עודף שומן.
מוסיפים את הזיתים, פטריות ובצל. מערבבים ומבשלים עד הבצלים רכים. מערבבים ברוטב ספגטי, פלפל, אורגנו, ותבלינים איטלקיים.
בקערה קטנה לשלב את האפונה ותירס.
כדי להרכיב, להניח 3 אטריות על החלק התחתון של מחבת מוכן, ואז חצי של תערובת בשר בקר, חצי של תערובת תירס ואפונה. חוזר. סיים את השכבות עם הנודלס הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
מפזרים את החלק העליון עם גבינה ואופים במשך 5 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.