לזרוק לזניה באמצע השבוע
לזרוק לזניה שבוע המתכון יכול לספק השתוקקות הים התיכון שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 635 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם גבינה איטלקית גבינה, 1/4 כוס רוטב איטלקי זסטי קראפט, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה אדיר. נסו לזרוק לזניה באמצע השבוע, לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשיאמלה (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (לזניה די קרצ'ופי) (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום בסיר גדול; ניקוז.
מוסיפים פלפלים, שום, רוטב פסטה, מים ורוטב; מביאים לרתיחה. מערבבים אטריות; מכסים.
מבשלים על אש בינונית-נמוכה 10 עד 15 דקות או עד שהאטריות רכות, תוך ערבוב מדי פעם.
בואו לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.